2021. augusztus 14-én került megrendezésre Szepsiben a gasztropiknik, mely a Fiatalok a Bódva-völgyéért polgári társulás Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési program keretében benyújtott sikeres pályázatának köszönhetően az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A rendezvény helyszíne a helyi Amfiteátrum volt.

Az egész napos rendezvényen volt őstermelői és kézműves piac, amelyen helyi és magyarországi eladók termékeit vásárolhatta meg a nagyközönség. A gyerekek kikapcsolódásáról a szervezők színes gyerekprogramokkal gondoskodtak, de volt ugrálóvár is. A felnőttek lecsófőzőversenyben mérhették össze gasztronómiai tudásukat. Összesen tíz csapat indult el és győztes csapatként a nap végén a BIKSZE (Beregi Ifjúságért Közművelődési és Szabadidő Egyesület) került ki, aki a rendezvény szervezőjének projektpartnere. Minden résztvevő a gasztropiknikre készített gasztrokiadványt és gasztronómiai térképet kapott ajándékba. A talpalávalót reTROCK, Mona Lisa Smile és az Alldevils biztosították. Az estét a szervezők az államalapítás tiszteletére tűzijátékkal zárták. 

A cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Segíts te is!

Van egy jó ötleted?

A Fiatalok a Bódva-völgyéért polgári társulás nyitott minden újító ötletre. Ha úgy érzed, hogy szeretnél nekünk segíteni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:

A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Erre még szükség lehet

A szervezet adatai

Statisztikai számjel:
42407354

Adószám:
2120644790

Szervezet neve:
Mládež za Údolie Bodvy „Fiatalok a Bódva-völgyéért”

Székhely:
Hviezdoslavova 32, 04501 Szepsi

Alapítás ideje:
2015. 02. 12.